Wie ben ik?

Hi there!

Leuk dat je nieuwsgierig bent geworden wie er achter deze website en de naam ‘Sanne Withaar Fotografie’ zit. Ik zal je dat vertellen ..

Ik ben Sanne, 24 jaar oud en mama van 2 hele lieve jongens, Gijs en Sef. Ook ben ik getrouwd en samen wonen wij in Meppel (vlak bij Zwolle). Een echt mannen huishouden dus, maar ik vind het heerlijk! Wat een gezelligheid met al die mannen om mij heen.

Inmiddels bestaat Sanne Withaar Fotografie alweer 3 jaar en werk ik fulltime in mijn eigen bedrijf.  Ik heb al zo veel leuke mensen mogen ontmoeten door mijn werk en doe het met alle passie en enthousiasme die ik in mij heb. Ik ben dankbaar voor alle mensen die mij in vertrouwen nemen als hun bruidsfotograaf, newbornfotograaf, geboortefotograaf of zwangerschapsfotograaf. Wat een eer toch! Hierdoor kan ik fulltime werken in mijn eigen bedrijf en daar ben ik trots op.

Ik ben een fotograaf dat vooral de momenten wil vastleggen zoals ze op dat moment zijn.  Ik ben dol op het vastleggen van emotie en details en dat ga je ook terug zien in mijn foto’s.

Wil jij graag de liefdevolle herinneringen vast laten leggen door mij? Laat dan vooral een berichtje achter. Onder aan de website vind je contact buttons.

 

Sanne Withaar Fotografie
Sanne Withaar Fotografie