Newborn Lifestyle

Sanne Withaar Fotografie kopie

Na lang wachten is dan eindelijk jullie kleine wondertje daar. Van harte gefeliciteerd! Ik leg met veel plezier en geduld alle kleine en pure momenten vast van jullie kindje bij jullie thuis. 

Het is handig om in de zwangerschap al contact met mij op te nemen voor een Newborn lifestyle reportage. Ik houd dan rondom jouw uitgerekende datum een plekje vrij. Als jullie kindje dan is geboren kan je weer contact met mij opnemen en dan plannen we de exacte datum in. 

Deze reportage vindt vaak plaats in de eerste weken na de bevalling. Bij een Newborn reportage in de studio vindt dit vaak plaats tussen dag 7 en 25, maar bij deze reportage kan het ook eerder of later.

Tijdens een Newborn lifestyle reportage fotografeer ik de dag een beetje zoals het op dat moment is. Voor de portret foto’s poseren we een klein beetje, maar voor de rest maak ik vooral foto’s van wat er op dat moment gebeurd. De kleine details, knuffelmomentjes, borstvoeding etc. Alles zo puur mogelijk. 

Ik vind het belangrijk dat er een relaxte sfeer hangt en jullie kunnen genieten van deze reportage. Als er al meerdere kindjes zijn in het gezin vind ik het ook leuk om deze er bij te betrekken. Zo is het voor iedereen een feestje. 

Na de reportage stuur ik de factuur binnen enkele dagen naar jullie op. Deze dien je binnen 7 dagen te voldoen. Zodra de betaling voltooid is begin ik met het bewerken van jullie foto’s. Hierna krijg je een link naar een online album. In dit album kan je zelf de mooiste foto’s kiezen.

Newborn Lifestyle

bij jullie thuis
169,00
  • Circa 45-60 min
  • Tussendoor tijd om te voeden, knuffelen en/of verschonen
  • Professionele nabewerking van de foto’s
  • 10 digitale bestanden op groot formaat zonder logo
  • Online privé album. Beveiligd met wachtwoord
  • Extra foto’s kan je bij bestellen voor €7,50 per stuk
  • GRATIS 15x15 mini album

Weekendtarief: €20,00 extra