Geboorte van Leva Bodi

Ik werd weer geboekt als geboortefotograaf en dit keer voor Yuki en Patrick. Zij hadden mijn oproep gezien via Facebook en hadden hier op gereageerd. Heel erg enthousiast was ik weer, want hoe gaaf is het dat mensen je weer vertrouwen als geboortefotograaf. En helemaal bij mensen die hun eerste kindje krijgen. Ik vind het knap dat zij dan toch die stap zetten voor een geboortefotograaf. Ze weten namelijk nog niet wat ze kunnen verwachten en nemen dan toch iemand mee bij zo’n ervaring. Zo’n intiem moment waar je bij mag zijn is niet niks.

Yuki haar uitgerekende datum was op 28 september 2019. Ik zou dus 2 weken van de voren stand-by staan voor hun. Dit betekend dat zij mij 24/7 kunnen bereiken. Ook ’s nachts. Best spannend hoor … Elke avond naar bed gaan met het idee dat het kan beginnen. Je ligt er toch een beetje op en ik word dan een paar keer per nacht wel wakker om te kijken of ik niet een telefoontje heb gemist. Dat kan bijna niet, want mijn volume staat zo hard dat het hele huis bij 1 keer overgaan wakker zou worden geloof ik ..

Op 22 september ging ik rustig naar bed. Ergens zei mijn gevoel dat ik op tijd naar bed zou moeten gaan en daarom lag ik er ook al om 20:00 uur in. Rond een uur of 23:45 uur werd ik gebeld door Patrick dat Yuki op dat moment op ongeveer 4cm ontsluiting zat. Het was hun eerste kindje dus ik ben mij rustig gaan aankleden en zat om ongeveer 00:15 in de auto. Ik moest richting Hardenberg en dat is voor mij 45 minuten rijden. 

Om 01:05 kwam ik aan op de parkeerplaats van het ziekenhuis.  Vol adrenaline stap ik met auto uit en op dat moment gaat mijn telefoon nog een keer. Ik kijk op mijn beeldscherm en daar zie ik dat Patrick mij belt. Snel neem ik op en hoor ik dat hun kindje net om 01:01 is geboren! Ik kon het bijna niet geloven .. van 4cm naar de geboorte in een dik uur. En dat voor een eerste kindje … Ik ben direct naar boven gerend en daar lag kleine Leva Bodi nog helemaal nat op de borst van mama. Ik pak direct mijn camera en begin natuurlijk met de reportage. Ik mag dan de geboorte hebben gemist, maar de momenten daarna zijn natuurlijk prachtig om vast te leggen. Wat een trots in de ogen van de kersverse papa en mama.
Zij bellen familie en vrienden en even later staat de hele kamer vol met mensen. Allemaal zo trots, blij en natuurlijk nieuwsgierig naar de kleine Leva die ondertussen aan het drinken is bij Yuki. Het ontroerd mij dat er zoveel familie in de nacht de moeite neemt om te komen kijken naar hun nichtje en kleinkind.

Nadat ik veel beelden heb geschoten en de controles zijn gedaan door de verloskundige pak ik mijn tas in en ga ik weer richting huis. Ik laat de familie, Yuki en Patrick samen met elkaar genieten. Rond 05:00 uur kom ik weer thuis aan en duik ik snel mijn bed in zodat ik 2 uurtjes later weer voor mijn eigen 2 wonders kan zorgen.

En zo zie je maar weer … Geen enkele bevalling is het zelfde!

Yuki, Patrick en Leva Bodi. Heel veel geluk met z’n drieën toegewenst!


geboortedrenthe geboortefotograafdrenthe fotograafdrenthe fotograafoverijssel geboortefotograaf
geboortefotograaf geboortefotograafdrenthe fotograafmeppel geboortefotograafmeppel
geboortefotograaf geboortefotograafdrenthe fotograafmeppel geboortefotograafmeppeljpg
geboortefotograaf geboortefotograafdrenthe fotograafmeppel geboortefotograafmeppeljpg
geboortefotograaf geboortefotograafdrenthe fotograafmeppel geboortefotograafmeppel
geboortefotograaf geboortefotograafdrenthe fotograafmeppel geboortefotograafmeppel
geboortefotograaf geboortefotograafdrenthe fotograafmeppel geboortefotograafmeppel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *