Certificaat geboortefotografie gehaald!

Al heel lang liep ik met het idee rond dat ik graag wat nieuws wou aanbieden aan mijn klanten. Ik wou mijn bedrijf uitbreiden en iets nieuws leren. Op social media kwam ik regelmatig geboortefotografen tegen en na de geboorte van mijn eigen zoon begon het heel erg te kriebelen om iets met geboortefotografie te doen. Maar waar begin je?! Je kan niet zomaar een berichtje op social media gooien met dat je een geboorte wil fotograferen. Er komt namelijk zo veel meer kijken dan alleen op een knopje drukken en foto’s versturen en helemaal bij zo’n intiem moment als een geboorte.

Daarom heb ik twee weken terug besloten om Renate van ‘Renate van Lith Fotografie – Rondom de geboortefotograaf’ te benaderen. Ik heb haar gemaild met de vraag of ze toevallig nog een workshop/cursus gaf voor de geboortefotograaf.  Ik wou deze cursus graag nog volgen voordat ik zelf ga bevallen in juni zodat ik in mijn verlof en de rest van de tijd bezig kan zijn met het opzetten van dit nieuwe hoofdstuk voor mijn bedrijf.
Renate had gelukkig al heel snel een plek voor een 1-op-1 workshop en zo ging ik op 15 februari richting Castricum om een hele dag een cursus voor de geboortefotograaf te volgen.

Renate had een hele mooie ruimte gereserveerd aan zee en strand waar we de hele dag de tijd hadden om alles te bespreken. Ik vond het heel prettig om een 1-op-1 cursus te volgen zodat ik al mijn vragen kon stellen wanneer ik wou. De cursus was tot in de puntjes verzorgd met meer dan genoeg eten en drinken.
Er werd ruim de tijd genomen en we liepen zelfs nog 1,5 uur uit, omdat er zo veel te vertellen/vragen was en het natuurlijk hartstikke gezellig was!

Al met al heb ik een onwijs gave en gezellige dag gehad en ben ik met een hoofd bomvol informatie weer terug naar huis gereden. Renate heeft mij geïnspireerd en heel erg enthousiast gemaakt. Ik ga dus met vol goede moed en vertrouwen dit nieuwe hoofdstuk opbouwen.

Later zal er meer informatie volgen op mijn website en houd natuurlijk ook mijn social media in de gaten voor meer informatie.

 

 

n
n

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *