Bruiloft

bruiloftmeppel bruiloftdrenthe bruiloftnederland bruidsfotograafdrenthe

Gaan jullie trouwen en zijn jullie opzoek naar een bruidsfotograaf? Zijn jullie opzoek naar een fotograaf die oog voor detail en emotie heeft en de momenten vast legt zoals ze op dat moment zijn? Lees dan eventjes verder…

Ik heb verschillende pakketten samengesteld voor jullie zodat je gemakkelijk kan kijken of er ook iets tussen zit wat bij jullie past. Ook buiten de pakketten om zijn er genoeg mogelijkheden.  Tijdens een kennismakingsgesprek kunnen we al jullie wensen bespreken. Ik vind het belangrijk om van te voren een kennismakingsgesprek te plannen zodat we kunnen kijken of de klik er van beide kanten is en jullie een duidelijk beeld bij mij hebben als bruidsfotograaf.

Op dit moment is deze pagina nog onder constructie en zullen de prijs pakketten hier nog online komen. Mocht je al wel geïnteresseerd zijn maar staan deze pakketten er nog niet op, stuur mij dan even een mailtje om te kijken of jullie datum nog beschikbaar is.

Mocht je ook graag een brochure met informatie willen ontvangen, stuur mij dan ook even een mailtje. Dan stuur ik deze naar je op!